Gjuta stödmur – bygg en stödmur i trädgården | GTAB Stockholm

Anlägga stödmur i betong – praktiskt och snyggt

Som trädgårdsinnehavare kan du behöva en stödmur i betong av många olika anledningar. Som exempel kan vi nämna stödmurar för att jämna ut sluttande trädgårdar och dela upp dem i flera nivåplan- på detta sätt får man flera mindre, ”rum” med jämn mark i trädgården, och kan därmed utnyttja ytan bättre. Ett annat exempel är en stödmur i betong som avgränsning till gatan eller till grannens trädgård.

Eller vill du kanske anlägga en rabatt och behöver en stödmur för att gränsa av rabatten gentemot resten av trädgården. Oavsett vad du behöver stödmuren till, så är en stödmur i betong gjuten av oss på GTAB det rätta valet.

Den fixerar jorden och förhindrar att den rör sig mellan olika nivåer.

Att gjuta stödmurar i betong ger en vacker trädgård

En stödmur i betong till trädgården har många fördelar. Dels är betong ett naturmaterial som blir snyggt till både äldre och nyare hus och därmed passar väl in i i många trädgårdar.

Dels är betong otroligt stabilt och står pall för stora påfrestningar. Stödmurar i betong går även att forma till de allra flesta former med formsättning, och vi kan därför hjälpa dig att utforma en trädgård som blir precis så som du vill ha den.

Kontakta oss gärna för mer information om vad vi kan göra för din trädgård!