Gjuta pool i betong | GTAB Stockholm

Gjutning av Pool

Att bygga en pool är för många ett stort och glädjefyllt beslut – i många fall är det lite av en dröm som går i uppfyllelse. Att gjuta en pool är därför någonting som måste gå rätt till från början till slut. Detta innefattar en noggrann planering och ett mycket omsorgsfullt utfört arbete.

Oavsett företag eller privatperson erbjuder vi på GTAB en enkel, personlig och effektiv gjutning av pool helt efter varje kunds särskilda förutsättningar och önskemål. Våra professionella medarbetare har många års erfarenhet från olika typer av betongarbeten, och arbetar uteslutande med godkända kvalitetsmaterial.

GTAB sköter såväl utformning som armering och gjutning oavsett vilken typ av pool som efterfrågas. Vare sig det gäller gjutning av en stor eller liten pool, i ett stillsamt villaområde eller i Stockholms bullriga innerstad, ser vi till att resultatet inte lämnar någonting att önska.

Gjuta pool i Stockholm

När det kommer till att gjuta pool i Stockholm med omnejd vill vi på GTAB vara ditt första och solklara alternativ av betongföretag.

I vår breda specialisering är gjutning av pool en frekvent nyttjad tjänst hos företag och privatpersoner med olika förutsättningar och visioner.

Går du eller ditt företag i tankarna att anlägga en pool i Stockholm är ni varmt välkomna att kontakta oss på GTAB redan idag, då vi med fördel är med er från planeringsstadiet!