Källargrunder | GTAB Stockholm

En källargrund i betong – mer utrymme i huset

Att vid husbygge ha en källargrund i betong ger flera fördelar, bland annat den extra förvaringen som det tveklöst ger med en källare i det nya huset.

Ett hus med en nyare källargrund i betong är inte heller lika känsligt för fuktskador, då dagens teknik åtgärdar de problem man tidigare haft med källargrunder.

Skulle mot allt förmodan fuktskador uppstå är de lätta att ordna till med en dränering. Idag byggs alla nya hus med källargrund med ett isoleringssystem som ska motverka fukt, och en källargrund i betong är därför ett ypperligt sätt att undvika dyra kostnader i framtiden.

Vi gjuter din källargrund i betong!

En källargrund i betong och en betongplatta har idag liknande fördelar för inomhusmiljön, då tekniken för att ventilera och dränera de båda är ungefär den samma. Källargrunden har här dock fördelen att den såklart utökar utrymmet i huset utan att ta tomtyta.

Smidigt på dagens något mindre tomter. Vi på GTAB gjuter gärna källargrunder i betong till hus och byggen i alla storlekar.

Oavsett om du är privatkund eller företagskund kan vi hitta rätt lösning för din källargrund. Titta gärna runt på vår sida för att se andra arbeten vi gjort, här hittar du bland annat bilder av just källargrunder i betong. Om du har några frågor eller vill begära en offert får du gärna kontakta oss!