Formsättning | GTAB Stockholm

Formsättning är en effektiv teknik för betongarbete

Formsättning är en mängd tekniker som till största del används vid gjutning av betongväggar. Den traditionella metoden av formsättning går ut på att man platsbygger en form av plywoodskivor som stöttas upp av stag i träl eller stål. I den guts sedan betongen.

Formsättning som metod har den stora fördelen att betongen då kan anpassas i princip precis hur som helst, efter både udda och oregelbundna former och den terräng som finns på byggplatsen.

Materialkostnaden blir även väldigt låg för formsättning. Denna typ av metod är till exempel väldigt bra om man behöver en svängd vägg eller en valvform i betong.

Formsättning – när standardiserade former inte räcker till.

Formsättning är helt enkelt den universella lösningen när standardiserade former och mallar inte längre räcker till för den design eller den funktion du som kund behöver.

Vi på GTAB har lång erfarenhet av formsättning för betong av alla de slag, och känner oss stolta över att kunna erbjuda dig i Stockholmsområdet hög kvalitet på betongarbeten.

När du behöver hjälp med formsättning eller andra betongarbeten ska du kontakta oss, oavsett om du är en privatperson eller en representant för ett företag. Vi ger dig vidare information och ger dig gärna en offert!