Betongpumpning | GTAB Stockholm

Betongpumpning

När det gäller att förflytta betong på ett smidigt sätt inom arbetsplatser eller för privata betongarbeten är betongpumpning ett beprövat och självklart val. Nästan hälften av all betong inom Sverige pumpas idag fram med hjälp av mer eller mindre moderna betongpumpar.

Processen är enkel och kostnadseffektiv eftersom den kräver minimalt med arbete, men betongpumpning är samtidigt en uppgift som oavsett mängden betong kräver stor kompetens i fråga om säkerhet, planering och flexibilitet. Med GTAB får du eller ditt företag bästa möjliga hjälp genom hela betongarbetesprocessen – från det initiala planeringsstadiet till avslutande finjusteringar.

Vi är specialister på betong och betongpumpning är en central del i vår verksamhet – med vår kunskap och erfarenhet sparar du både tid, pengar och energi och för bästa tänkbara resultat uppmuntrar vi er att kontakta oss så tidigt in på arbetet som möjligt.

Betongpumpar för effektivare betongarbete

Vi på GTAB tar oss an det mesta inom betong och erbjuder alltid en genomgående professionell service för all typ av betongarbete. För oss är varje arbete speciellt och kräver sin individuella approach och anpassning. Dina önskningar och förväntningar är vår fokusering och målsättning.

Vad gäller gjutning behöver man ofta en extern betongpump. Vi använder oss av våra egna betongpumpar under våra gjutningar, men vi hyr också ut våra pumpar till andra företag. Och vad gäller dimensionen på våra pumpar erbjuder vi en M37, en M33 samt en minipump. Kontakta oss så hjälper vi dig att skapa den bästa lösningen för din gjutning!