Betonggjutning, golvgjutning & annan gjutning | GTAB Stockholm

Betonggjutning som ger en stabil grund för bygget

Vi på GTAB tycker att du som kund ska kunna leja ett enda företag för hela betonggjutningen, från planeringsarbetet till ett färdiggjutet objekt. Därför är vi glada över att vi genom åren har kunnat bygga upp precis den kunskap som krävs för att hjälpa dig som kund genom arbetet med att gjuta betong, oavsett om det är ett stort eller litet projekt det gäller. Genom oss får du eller din verksamhet tillgång till den bredd av kunskap som behövs för att genomföra professionella betonggjutningar. Våra certifierade medarbetare har en stor erfarenhet och kan utföra betonggjutning för både privatkunder och företagskunder.

Vi kan gjuta i betong!

Hos oss finner du förutsättningarna och möjligheterna för att kunna tillverka en fullständig betongstomme för allt från golv till väggar och valv. Vi säger ofta att när det gäller betonggjutning hos GTAB så är det snarare fantasin som sätter gränser än de praktiska förutsättningarna. Vi har en lång erfarenhet av att jobba med både små och stora byggen och känner oss säkra på vårt område – att gjuta i betong! Bland annat utför vi gjutning av

betonggrunder

betongväggar

poolgrunder

källargrunder

betongvalv

stödmurar

industrigolv

Kika gärna runt på vår hemsida för att titta på bilder från arbeten vi utfört samt för att se vad vi erbjuder. Kontakta oss gärna för mer information eller för att beställa offert!